Vit klänning med svarta blommor

För flera år sedan kom min kompis hem till mig på fest och hon har ungefär samma färger som jag (en typisk höst). Hon hade på sig en vit klänning med svart mönster, jag tror det var stora blommor. Så sen dess har jag letat efter en liknande för jag tyckte den var så HIMLA snygg på henne och gissade att den skulle vara snygg på mig också.

Så för ett tag sedan klickade jag på en Facebookannons (jag gör aldrig det annars) och fick syn på den här klänningen på Bonprix:

Jag tycker den var skitsnygg och priset var endast 139 kronor. :O Så jag slog till, 139 kronor kan man ju ha och mista liksom. ;)

Sen när jag fick hem denna vita klänning tyckte jag den inte satt så jättebra upptill, den är lite sned och lite bylsig högst upp. Sen sitter inte skärpet precis där en normal människas midja sitter (detta hade flera klagat på i recensionerna på Bonprix’ hemsida). Men vad kan man förvänta sig för 139 liksom? Jag blev jättenöjd ändå!

Och spana in halsbandet jag köpte till – ett sådant som Kim Kardashian har synts med och även Nicole Richie (är någon känd designer som har gjort det, men jag köpte det för bara 16 kronor så det var såklart en kopia, hehe). Såg lagom svalt ut till den vita färgen på klänningen och matchade det svarta i mönstret. Sen är det så snyggt med sådana där halsband till urringningar eller tuptoppar tycker jag.

Så ja, frågan är när man köper en vit klänning som man ska ha till fest om man vill lägga ner mycket pengar – för tänk om man bara använder den typ två, tre gånger? Jag har hittills aldrig fått tillfälle att använda min. Fast då kanske det smartaste är att köpa en riktigt snygg kvalitetsklänning på Tradera för samma pris fast den är begagnad.

Hur brukar ni tänka?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>