Svarta underkläder: En svart korsett från H&M

Shit pommes frites vilka snygga, svarta underkläder jag fick av min kille för ett tag sen upptäckte jag nu när jag rensade i en låda. Tyvärr gjorde han slut med mig. :( Han var väldigt duktig på att hitta underkläder till mig som överraskning. Men i alla fall, jag har inga problem med att vara lycklig över underkläderna för det! ;) Är för gammal för att vara sentimental känner jag. Plus att jag har en policy att jag får imponera på andra killar/människor med hjälp av saker jag fått av olika ex. Rekommenderas varmt. ;) Spana in den här korsetten:

Wow eller? Köpt på H&M faktiskt, de har riktigt snygga grejer. Man behöver inte gå på något lyxigt ställe för att hitta svarta underkläder eller ens häftiga raffset. Billigt är det på H&M också. Men säger då det att det är grymt svårt att ta på sig en sådan där korsett själv. För när man knäppt hyskorna och ska snurra runt den så upptäcker man att den sitter som berget! Haha. Så ni som tänkt att ni skulle göra en romantisk liten överraskning åt er käraste när han kommer hem – se till att ni har god tid på er om ni ska smälla på er en korsett.

Sen hittade jag svarta stringtrosor på eBay för typ 12 kronor. Helt okej! Svarta underkläder is the shit liksom. Jag hade en kompis som en gång sa att hon aldrig skulle sätta på sig vita underkläder, fast det kanske var lite överdrivet…

Hur som helst, min ex-pojkvän lärde mig en grej och det var att om man ska ha stayups tillsammans med korsetten så ska man ta på sig trosorna utanpå strumpebandshållaren. Ni förstår säkert varför. ;) Det gjorde i alla fall jag fel på första gången jag använde den och det blev lite trassligt, hihi. Så kom ihåg det nu och ha så trevligt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>