Svart elegant kjol på H&M

Jag kunde inte låta bli att köpa denna svarta kjol från H&M sist jag var där:

Det är rätt ofta ändå man behöver en kjol som ser lagom seriös ut. Dessutom, så fort jag ser en kjol som går till knäna eller åtminstone lite ovanför knäna så slår jag till direkt. Det finns alldeles för många korta kjolar på marknaden tycker jag. Stör mig jämt på det. Visst, det är skitsnyggt. Men det passar inte till alla tillfällen plus att det är skönt ibland när man bara har strumpbyxor att ha en lite längre kjol. Sen svart passar ju till allt så… Seriösa kläder använder man mer än man tror att man ska göra. Släktfester, jobbintervju etc.

Jag vet inte om det syns på bilden för den är så svart, men kjolen har fickor (yes, riktiga fickor och inte fejk) och sedan snygga veck ovanför. Fint! Jag har för mig att den kostade endast 199 kronor också vilket ju var toppen.

Sen kommer nästa fråga: Vad sjutton ska man ha för överdel till svart kjol? Jag tycker det är så svårt. Vanliga toppar brukar vara för långa och faktiskt brukar blusar också vara det. Men till den här kommer jag nog att ha antingen en kritstrecksrandig topp som ser ut som en skjorta fast den inte har några knappar. Låter lite konstigt men den är faktiskt toksnygg och dessutom väldigt proper. Jag älskar kritstrecksrandigt! Eller så har jag en kort spetsblus med snören som man knyter omlott. Eller en kort blus eller en instoppad blus.

Kom just på att de enda svarta kjolar jag köpt på sistone var lackkjolar och skinnkjolar samt långkjolar. Vilket i och för sig är bra att ha. Men en knäkjol satt inte fel!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>