Världens snyggaste svarta jacka

Jag har länge spanat på märkeskläder från Tiger of Sweden men känner ni mig så är jag inte överdrivet pigg på att spendera alltför mycket pengar bara på grund av ett märke. Visst betalar man även för kvalitén men att själva märket i sig också kostar har jag aldrig förstått mig på. Men helt ärligt, Tiger of Sweden är inte så dyra som man kan tro. Visst, de ligger typ två prisklasser över H&M och Gina Tricot och sådana där budgetaffärer. Men de är ju inte oöverkomligt dyra. När jag nu nyligen köpte en svart jacka från dem så upptäckte jag också att wow, vilken kvalité det är ändå! Man känner på materialet och det är som en stark tältduk liksom. Kommer inte att bli slitet i första taget. Sedan alla de snygga detaljerna och hur den är skuren. Den är verkligen välsydd.

Korta jackor har jag alltid ogillat annars. Tro mig, har man rätt breda axlar som jag så förstärker en kort jacka bara intrycket av dem. Fast i och med att den här jackan är svart så ser det inte lika markerat ut upptill. Sedan är den ju skitsnygg till kjol – både kort kjol och lite längre. Men man kan inte ha en tjock topp eller kofta under för då får man inte på sig den. Det här är som en kavaj mera och det finns såpass lite utrymme under själva armarna när man har den på sig att det är aningen svårt att röra sig. Men det får man väl leva med då den är så fin. :)

Fast nu känns det som om jag har bara svarta jackor och inga andra färger. Jo, svart och militärgrön. Så nästa gång ska jag helt klart titta efter någon gladare färg på jacka även om svart ju är väldigt praktiskt när man tänker efter. Passar till allt och blir inte så fort smutsigt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>