Skjorta till Halloween?

Jag har varit hos min kompis och snyltat kläder! Wohoo! Grejen är att sedan hon varit gravid två gånger så har hennes bröstkorg expanderat. Det blir tydligen så när fogarna lossnar lite eller vad man ska säga. Detta har hon märkt främst på att kläder som suttit tajt om överkroppen inte längre är lagom utan hon måste köpa en storlek större. När jag berättade det här för min mamma fick hon värsta aha-upplevelsen. “Jaha, så det är DÄRFÖR som jag inte kan ha samma storlek på BH-bandet som förr!”

En av de saker jag fick av min kompis var en svart skjorta:

Hon sa när hon gav den till mig: “Sen var det en sak som min man sa som gjorde att jag nästan inte ville använda den. Eller jag kanske inte ska säga det till dig för då kommer väl du också att störa dig på det och inte kunna tänka på något annat!” Men jag bara: “Nämen säääg nu!” Tydligen hade hennes man tyckt att den liknade en sådan där svart skjorta som folk köper till Halloween med benknotor som löper ner på varje sida av skjortan. Typ Jack Skellington i Nightmare Before Christmas antar jag. Som den här kanske:

Hahaha, näää, vilken livlig fantasi! Jag tycker det var en jättensnygg skjorta, en snyggskjorta helt enkelt. :) Som man typ kan ha till svarta jeans kanske? Fast jag har bara utsvängda svarta jeans tror jag. Jag har ett par stretchjeans också, vad tror ni om det? Eller så har man den helt enkelt på ett mer seriöst Halloweenparty!

Jag fick förutom denna skjorta även en svart blus med blommor och en konstig, veckad kjol i militärgrönt och blått. Fast den kanske jag inte kommer att använda. En brun blus också men den tyckte min mamma var så ful så nu kan jag inte ha den bara för det. Haha, vad känslig man är eller hur?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>