Tunika med puffärmar från Gina Tricot

Jag har köpt en svart tunika:

Från Gina Tricot kom den tydligen från början. Gissa vad jag gav för den? Jo, en krona! Japp. Sen var det ju 24 kronor i frakt också. Men i alla fall, 25 kronor totalt för denna fina tunika i svart siden. Den har en smock undertill och knapparna är bara för syns skull eller vad man ska säga. Sen är det galna ärmar. Man kan knyta dem så tajt man vill där de går ihop men själva  ärmarna är stora. Inte direkt puffiga, snarare enorma. Haha.

Till svart tunika brukar jag ha svarta stretchjeans. Jag har äntligen fått tillbaka alla mina stretchjeans från mitt ex. Puh! Ett tag trodde jag de var förlorade. :)

Men i alla fall, jag är sugen på någon mer svart tunika som kanske inte är så här stor och fluffig eller vad man ska säga. Kanske typ en sådan här.

Också den från Gina Tricot (hittat på Bubbleroom). För den är mer stilren och kan användas mer till vardags. Så behöver man inte känna sig som en bohemisk häxa. Nämen, inte riktigt så illa men ni kanske förstår vad jag menar.

Jag har en grej för svarta tunikor och andra toppar och dylikt som sitter löst. Men samtidigt så fick jag nog av oversize grejer på 90-talet. Jag var inte stor då och jag är inte stor nu. Ändå skulle man kunna tro att jag gått ner typ 20 kilo sedan dess för jag hittar jämt en massa kläder i large eller storlek 40. Enorma skjortor och jackor, för att inte tala om t-shirts och sweaters. Hur snyggt är det? Tjena liksom. :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>