Vit mycket billig BH

Jag köpte en vit topp häromdagen. Rätt så tunn och genomskinlig var den och jag som inte hade någon vit BH! Då jag inte gillar vita underkläder något vidare så ville jag ha en billig sak. Det var inte så noga eftersom jag så sällan ändå har vita kläder och särskilt inte så genomskinliga. Så jag började kolla på eBay efter en vit BH. Fatta att det fanns för 42 kronor inklusive frakt där! Men jag tog inte den billigaste utan jag tog en som kostade 58 kronor inklusive frakt. Whatever liksom. Det var något amerikanskt märke och det var tydligen nedsatt från 30 dollar. Kan jag faktiskt tro för det var en mycket välsydd BH och med vaddering och bra, reglerbara axelband. Den var av märket Davenport (amerikanskt märke).

Men sen upptäckte jag tyvärr att den också syntes väldigt mycket under den vita toppen. Sedan läste jag på någon BH-guide att om man inte vill att BH:n ska synas under tunna kläder så ska man välja en hudfärgad, eller nude som det ju så vackert heter på engelska. Jaha, så då får jag väl försöka hitta en billig nude BH på eBay då, borde inte vara alltför svårt. Däremot har jag flera vita trosor med fin spets som kommer att passa till den vita BH:n så det är ju bra. Vitt är ju ändå en klassisk färg på underkläder, inget snack om saken. Kul med omväxling också. Vill ni läsa mer om sådant här billigt, gå då hit.

Nu har jag tittat efter hudfärgade BH:ar på eBay. Hittade direkt en helt okej för 33 kronor inklusive frakt. Om ni vill hitta de riktigt billiga ska ni söka på “Maidenform”. Finns också tonvis med sådana där som bara är kupor, ni vet, självhäftande diskreta. Sedan vete sjutton varför det kom upp 50 träffar i kategorin “Men’s clothing”. Hahaha, jag tänker på det där Seinfeldavsnittet när de bråkar om ifall en ny BH för män ska heta Manssiere eller Bro. Fast hur många har manboobs i Sverige liksom? Ingen jag känner. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>