Maxiklänning från TopShop – vilken must-have!

Kenza tjatar alltid om TopShop och jag menar ALLTID. Haha. Men visst har hon rätt, TopShop är ju faktiskt helt enkelt grymma! Eller? Hittade en snygg, svart maxiklänning inne på deras hemsida häromdagen:

Hur snyggt är inte det där trycket? Om man zoomar in på det ser man hur välgjort det är. Riktigt ballt, en blandning av hårdrock och glam liksom. Över huvud taget har TopShop riktigt snygga maxiklänningar, ofta. Så gå in där då och då och spana. (Varför har man börjat säga maxiklänning förresten? När jag var liten hette det långklänning. Eller är det två olika saker kanske?)

Sen H&M sålde ju några riktigt fina svarta maxiklänningar i somras men det var mer sommarklänningar. Och hur många dagar kunde man ha klänning denna sommar? ;) Och här hittade jag också några snygga.

Nu är det ju inne med assymetriska chiffongklänningar, särskilt svarta. Som är korta framtill och långa baktill och så i jättetunt tyg. Älskar sådana! Först tyckte jag de var konstiga men sen bara “yes!”. Nelly spådde för några veckor sedan att maxiklänningen skulle bli en av höstens hetaste prylar. Fast det är svårt när det inte går att hitta så många som faktiskt är höstklänningar. Man vill ju inte ha sommarklänningar på hösten liksom, hallå! Så om det ska bli en stor grej det här med maxiklänningar nu när hösten är i full gång så får de faktiskt börja sälja sådana som både har mönster som passar årstiden och som är varma nog. Jag vill inte gå omkring och se ut som strand-Tarzan nu faktiskt och jag har inte någon charterresa inplanerad. Om ni hittat några så får ni jättegärna tipsa. Inte bara svart duger utan även lite sådant där Aztekmönster tycker jag är skitsnyggt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>