Dags att köpa blus kanske?

Jaha, om man skulle ta sig i kragen (höhöhö) och köpa en vit blus då kanske? Urtråkigt, men ack så praktiskt. Man kan ju ha den till precis allt (nästan). Sen är det ju så jäkla svårt att hitta överdelar till kjolar av någon himla anledning, arrghh. Fast det är faktiskt inte så himla lätt att hitta en vit blus heller. Jag har försökt, det ska gudarna veta. För det första, för flera år sedan fick jag en av min kusin. Så tänkte jag när jag röjde på vinden att jag ska försöka hitta den igen. Vad händer? Jag hittar den, men den var jättestor! Typ storlek large. Och jag har aldrig haft large, det är bara det att för länge sen (säg 1991) så var det inne med oversize. Hata! Hahaha. Jag försökte också på Ellos för lite sen. Men då hann de ta slut i min storlek innan jag hann beställa. Alltså, det går troll i det här med vita blusar!

Min i alla fall, nu så har jag börjat leta igen på allvar. Och eftersom det inte är det mest upphetsande plagget i världshistorien så vill jag ha den billigt. Hittade den här på eBay:

Den är kanske lite bohemisk och “slängig” eller fladdrig eller vad man ska säga för min smak. Jag hade tänkt mig något mer prydligt kanske. Men å andra sidan, den kostar bara 71 kronor inklusive frakt. Helt otroligt egentligen. Det funkar för mig eftersom jag har rätt liten storlek, jag kan ha även asiatiska storlekar.

Eller ska man kolla inne på Tradera kanske? Jag gillar inte vita blusar av siden, sådana där blanka. Dem kan jag köpa sen när jag blir 40 eller nåt, haha. (No offense, alla ni som är 40. ;) )


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>