Linne med spets och brottarrygg

Alltså, har ni också det här problemet att ni köper ett nytt klädesplagg. Sedan när ni kommer hem med det så undrar ni vad i hela friden ni ska ha till? Typ, man köper en supersnygg kjol men man har ingen överdel till den. Eller så är allt man har i fel färg eller för långt eller vad som helst. Höjden är när inga skor passar till, men det är en annan femma.

I alla fall har jag länge saknat ett vitt linne. Jag hade tänkt ha det till stretchjeans, under en kort väst som jag har köpt eller kanske till en jeanskjol eller en chiffongkjol. Men fatta vad svårt det kan vara att hitta ett hyfsat snyggt, vitt linne! Problemet är att de ofta är alldeles för långa. Eller att det är alldeles för mycket ryschpysch och volanger och liknande. Eller att det är för tråkigt, typ bara ribbstickat eller något. Nej, det måste ju vara lagom fint. Jag hittade ett vitt linne med jättefin spetsrand nedtill på Tradera men det var långt som en klänning! Jag höll på att skratta på mig och hade tänkt använda det som nattlinne. Men sen kom jag på att man kunde ha det till stretchjeans med ett brett skärp i midjan. Fortfarande behövde jag ju dock ett helt vanligt, vitt linne.

Så till slut hittade jag det:

Med lite lagom spets framtill och helt rakt nedtill, inte över huvud taget för långt. Kostade 25 kronor med frakt. Haha, det är ju typ vad enbart frakten kostar här i Sverige! Från eBay såklart. Nu är ju sommaren över så jag fick inte chansen att använda det i år, grrrr. Fast man kan ju fortfarande ha det under något annat eller med en kofta över eller nåt. Ja förresten, jag vet! Jag tror jag ska ha det under en kortärmad skjorta jag köpte som jag tyckte var lite för stor. Men då kan man ju ha det linnet under och ha skjortan öppen. Det var en sådan där skjorta där det såg ut som om man hade t-shirt under också så därför kunde man inte ha en riktig t-shirt under. Fast när man har bara det linnet så måste man ha en sådan där BH-clip som drar ihop BH-banden baktill. Annars så sticker banden fram eftersom det är brottarrygg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>