Svart och genomskinlig mesh blus

Äntligen har jag blivit bönhörd och hittat en genomskinlig svart blus i meshtyg. Jag såg en sådan på H&M, kortärmad då med, för flera år sedan och så köpte jag bara den långärmade som hängde bredvid. Och jag har ju använt den sååå himla mycket! De är otroligt praktiska för de passar till nästan precis allt i och med att de är lite festliga också. Man kan ha dem till kjolar eller jeans eller under en klänning med smala axelband. Det där med att ha dem under en klänning är smart för ibland blir det för kallt annars och man vill kanske inte heller känna sig så avklädd (beror på tillfället). Men nu så hittade jag i alla fall den här på Tradera:

Detta fynd gick endast på 9 kronor. Nu är den här blusen lite längre än dem jag har tittat på tidigare som ju varit korta. Den här har resår i midjan vilket gör att den kanske inte är jättebra till alltför korta kjolar. Sedan får man tänka på att den ju är genomskinlig och även om den är svart så syns ju faktiskt kjolen eller det man har under igenom.

En grej som kan vara jobbigt med sådana här genomskinliga blusar i meshtyg är att man jämt måste vara så rädd om dem. Det kan bli små maskor i dem ungefär som i nylonstrumpor. Så att ha något bälte eller liknande utanpå är kanske inte att rekommendera.

Men grymt praktiska är de i alla fall. Tyvärr inte jättevanliga på Tradera men kollar man flitigt så ska det nog gå att hitta.

Jaha, hörrni, det verkar som om de bästa julklapparna man kan få köper man åt sig själv. :P

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>